Open top menu


Fa temps vaig conèixer vàries maneres d'evitar les puces i paparres dels gossos de manera natural, tot i que no ho he provat ja que ara mateix no tinc gos propi i els que venen a casa ja ho fan protegits.

Tot i així, he decidit obrir una nova Categoria sobre els Remeis Naturals, o casolans, com preferiu. Us donaré la informació que trobi i si ho proveu no deixeu d'escriure per explicar si ha funcionat!




Per evitar les paparres i les puces a un gos diuen que és bo incloure una mica de llevat de cervesa al pinso de l'animal i així el seu pèl desprendrà una olor repelent per als insectes.







També comenten que a l'hora de rentar l'animal és bo aclarir al final del bany amb una infusió concentrada d'eucaliptus o romaní i això ajudarà a eliminar els insectes pel seu efecte antisèptic.




Posar Aloe Vera a les potes del gos evita que alguns paràsits s'enganxin entre les ungles.




He sentit sovint que si talles llimona i la poses a bullir amb aigua l'has de treure al punt d'ebullició, deixar reposar tota la nit i, al dia següent, aplicar-la amb una esponja sobre el gos sense assecar ni rentar després. Això és un repelent per les puces i les paparres, segons diuen. El que s'ha d'anar amb compte és de diluïr bé i no posar llimona directament sobre el gos ja que reacciona amb el sol i pot causar cremades.




La llimona, el poliol i el vinagre de poma són bons repelents d'insectes. És bo ruixar llitets, rentar el terra o, un cop diluït, fregar el cos del gos.




Llegireu que és bo donar all o mesclar-lo amb el pinso. No ho feu. L'all és un dels aliments prohibits per a ells, com ja us vaig comentar al post dels aliments tòxics als gossos. 

Bé, ara que és estiu i hi ha més risc d'agafar paparres o puces espero ajudar-vos amb aquests remeis naturals. I, sobretot, espero que us funcionin!! Ja m'explicareu.

0 comentarios