Open top menu


La VI Passejada de Gossos, l'11 de maig, va tornar a ser una altra gran trobada! Un altre cop van venir 34 gossos preparats per a una excursió i un dia de jocs i carreres.




Vam quedar a les 10h a l'aparcament de Gelida (acostuma a ser el nostre punt de trobada) i, quan ja hi érem tots... la foto de família!







Els gossos no podien esperar més i vam començar la ruta a través del Camí del Mig. Aquesta ruta és força segura i poden anar gairebé tot el camí deslligats així que, de bon principi, els tenies corrents al voltant, per davant, com si coneguessin el camí!




Bé, alguns sí que el coneixien... La Vodka va venir a la Passejada amb els seus propietaris i ella ha fet mitja de la ruta que teniem preparada molt cops! Va ser genial que vinguessin!




Jo anava amb la Kay i, tot i que la deslligo quan estem soles, aquell dia no ho anava a fer. La Kay és molt independent i quan la deslligues, marxa i torna quan ella vol. No em podia permetre el luxe de fer-ho i haver-la d'esperar 30 minuts amb tots esperant-nos! I es va portar tan bé...





Tot i així, ho va passar molt bé entre tants gossos... El Focus la va acompanyar força tram del camí, fent-li petons al coll, anant on ella anava, posant a prova la paciència de la Kay, que va ser infinita. Era per veure'ls!




Vam fer una primera parada ràpida a la font del bosc per beure una mica d'aigua. El dia era assolellat i ja teniem calor així que els gossos més!




Aquesta és la font on porto sovint a alguns dels gossos que es queden a casa de vacances. És un gran racó al mig del bosc on els peluts poden còrrer per tot arreu i tens aigua a mà per quan la necessitis.

Vam continuar, passant per un petit riu que hi ha al costat, saltant per les pedres. Alguns gossos van preferir banyar-se directament. Com que per les pedres? Si fa calor i hi ha aigua... a banyar-se!




Haviem de travessar El Puig, una urbanització de Gelida. La gent ens mirava, com sempre ens passa, divertits de veure tantíssims gossos junts sense que passés res. L'únic que fan és còrrer i jugar!




Les vinyes abans d'arribar al final del camí, molt maques, els van donar més forces per la última carrera. Espai ampli per còrrer sense perill!




I, al final, el riu Anoia.

Els gossos es banyaven, jugaven, corrien... Estaven contents i la calor desapareixia amb les remullades.




La Kay, no gaire amiga de l'aigua, fins i tot va voler mullar-se una mica per treure's la calor!




Nosaltres vam aprofitar per seure, descansar i esmorzar. I veient com ho passaven de bé els gossos, va ser un gran moment!




Vam fer la tornada pel mateix camí i alguns de nosaltres, com és tradició, ens vam quedar a prendre un refresc a la terrassa que hi ha al costat de l'aparcament. Arriba un moment en tota Passejada que, quan vas tornant, només penses en una beguda ben freda!




Com sempre, moltíssimes gràcies a tots els que vau venir. Vam gaudir d'un altre gran dia amb els gossos a la muntanya on ells disfruten però nosaltres també! I veure'ls així de bé només fa que ho passem millor.




La propera Passejada ja està en marxa per passar el dia a la platja el 2 de juny. Us esperem!!


0 comentarios