Open top menu


Ja fa massa calor com per fer rutes a horts i vinyes sense anar a parar a l'aigua perquè els gossos puguin banyar-se i no patir la xafogor així que vam decidir tornar a anar a la Cala Vallcarca, a Sitges, a la VII Passejada de Gossos, tal i com vam fer l'any passat a la II Passejada.



Però aquest cop érem molts més! Van venir més de 30 gossos i vam omplir la cala en un moment. Allò era digne de veure!







Gossos corrents per tot arreu, banyant-se, jugant... Un espactacle!

A aquella cala en concret no hi ha cap senyal que indiqui la prohibició de gossos i tothom aprofita, ja fa anys, per anar amb els seus peluts i passar el dia tranquil·lament. El paisatge no és que sigui molt maco i la cala es troba al costat de la cimentera així que tampoc hi ha gaire gent.




És veritat que vam tenir un "problema" amb una família que havia anat a prendre el sol amb un nen petit i no els va agradar trobar-se amb tants gossos deslligats per allà, tot i que no va passar res amb cap d'ells. Però bé, vam parlar amb la família i ja els vaig dir que em sabia greu haver coincidit però que aquella cala era la única a la que podiem anar sense que fos prohibit a no ser que anéssim a Tarragona o Girona. La única (que sabem!). Després ens van comentar uns nois que estaven allà amb la seva gossa, que allò no estava ni classificat com a "platja" i que formava part de la cimentera així que no es podien queixar. Crec que els vam fastidiar el dia, cosa que em pot saber greu, però van reaccionar amb molt males formes i amenaces, cosa totalment innecesària.




Al final van marxar lentament (semblava que esperessin que passés alguna cosa...) i vam poder disfrutar del matí amb els gossos. Sense baralles, sense malentesos amb ningú i coneixent a altres que venien, sense formar part de la trobada, amb els seus gossos.




L'Hayko va venir amb mi a la Passejada de l'any passat, quan encara era cadell, i aquest cop la seva propietària es va animar i van tornar. Va ser fantàstic!




La Vodka, que ja és com de la família, va venir amb la seva propietària, i ho va passar genial corrents per l'aigua!




També estava l'Snow, el Google i la Lauki, el Drac, el Hegel (no es perd ni una i m'encanta que sigui així!), la Taca, el Charlie i el Lupo (que també repetien tots tres!), la Vora... I molts més que haurieu de conèixer!




Vam haver de controlar la hora per marxar ja no només perquè estiguéssim cansats sinó pels mateixos gossos! Ells no paren mai i no et diran que volen marxar per esgotament. Vam estar més de dues hores i vam tornar a casa.




Els gossos van tenir un matí d'aquells que fan història i molts d'ells es van banyar per primer cop!




Després de veure l'éxit de la Passejada, hem decidit repetir el proper dia 30 de juny. Però aquest cop anirem a l'Ametlla de Mar, a una platja per gossos, habilitada expressament per ells.




Si us animeu a venir, només m'ho heu de dir!

2 comentaris :

  1. Hola, me gustaria saber que dias os reunis en esta playa o si vais a reuniros en breve, tengo dos perros, un teckel mezclado con snaucer y un cachorro de golden, tenemos muchas ganas de pisar la playa, asi que si vais a reuniros avisarme porfavor. un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Precisamente mañana domingo volvemos a esta cala de Sitges. Llegaremos sobre las 11:30h, más o menos.
      De todas maneras voy poniendo los eventos en la página de facebook: www.facebook.com/CangurGossos
      A ver si nos vemos mañana!

      Elimina