Open top menu


Divendres 17 de gener es va presentar oficialment un nou producte creat pel Jordi Ferrés, l'Educador de Gats. 



Es diu Kitten Easy Feeder i el podeu trobar a la seva empresa, The Black Cat Company. Es tracta d'un biberó ideat per a gats que no tenen mare, tota una novetat que ajudarà amb aquest alletament tan complicat pel que fins ara no hi havia cap producte específic tret de les idees que bonament un particular fes per alimentar els gatets que tenien.





El Jordi té més de 14 anys d'experiència amb felins, ajudant amb la seva educació i comportament però volia anar més enllà i ajudar en altres aspectes.

Fa més d'un any que porto parlant amb el Jordi sobre aquest producte, vivint i coneixent la seva evolució i creació i sempre m'ha semblat una grandíssima idea. Ara, per fi, ja el puc presentar!




Per presentar el Kitten Easy Feeder vam anar a Urban Pets, la botiga de la Mireia, propietària amb la Marta, del Nano, a qui he pogut cuidar a casa. Una bonica botiga del barri de Lesseps on trobareu alimentació i complements per als vostres amics, incloent la opció de l'autorentat de gossos i gats!




Vam arribar, la Núria i jo, quan estaven preparant tot i ja es podia veure el vídeo dels gatets que han tingut la sort de poder provar el biberó, veient com s'han pogut alimentar i l'adaptació total al producte.





Cupcakes de Vegetart Cuina Vegana i sucs de fruites per a tots els assistents, entre amics dels animals que vam assistir.




Poc a poc va anar venint gent preguntant sobre el producte i comprant alguns dels biberons que ja podeu trobar tant a la web com a Urban Pets. Era emocionant poder assistir al naixament de The Black Cat Company i veure tant d'interès!




Tot el meu recolzament i millor desitjos al Jordi i la seva nova aposta per ajudar als gatets que tant ho necessiten. El producte funciona i és necessari així que estic segura que tot anirà bé i els gats podran crèixer sense tots els problemes que patien fins ara amb l'alletament.

Enhorabona, Jordi, per la feina que fas!!

0 comentarios