Open top menu


Hola a tothom!

Avui estreno el nou blog com Cangur de Gossos i em volia presentar.



Em dic Cristina i visc a una casa del poble Gelida. Una casa amb jardí i espai suficient per dedicar-me a cuidar els vostres gossos! Tinc experiència com cuidadora a Protectora d'Animals i actualment els cuido a casa meva si marxes de vacances, cap de setmana, viatge de feina... Estan 24 hores acompanyats i, a més del jardí, surten a passejar pel poble i muntanya, que tenim al costat. Fins i tot dormim junts!

Aquí us aniré presentant els clients peluts que passen per casa i també els que ja han estat, com la Noa, que surt amb mi a la foto, que tornarà aquest agost.

Espero poder opinar i parlar amb vosaltres de tot a partir d'avui per blog, també!



Entrada més recent
This is the last post.

6 comentaris :

  1. Fantastica feina i fantastica presentació. Et poso als meus contactes, doncs tinc 2 gossos. Molta sort.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Verónica. Per tot el que em dius!
    Estaré encantada de cuidar d'ells quan necessitis. :)

    ResponElimina
  3. Bona sort amb el nou projecte. Nosaltres no podem ser clients teus, fa un parell d'anys que no tenim gos després de 16 anys de companyia fidel dia i nit... i tenim una filla al·lèrgica als gossos :-(

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies, surfzone. Lamento molt la pèrdua del vostre gos... Es passa molt malament i a vegades costa tornar a tenir un per la por a patir, tot i que els anys que ens donen són meravellosos!

    Encara t'agraeixo més que em visitis, si no tens gos. El recolzament és important de tots!

    Si un dia decidiu intentar tenir un altre, m'ho dieu i us ajudo amb el tema al·lèrgia, que hi ha molts casos que finalment poden adoptar un pelut! ;)

    ResponElimina