Open top menu


El dia 22 de setembre vam fer la II Passejada de Gossos. Aquest cop vam anar a la Cala Vallcarca, de Sitges, on els gossos poden disfrutar sense anar lligats a qualsevol hora.

És una cala petita, però suficient per poder estar amb els peluts i passar un gran dia de platja. A més, pots controlar molt millar l'espai i els gossos!




Alguns de nosaltres vam quedar a Gelida per anar junts i els altres anaven directament. Ens vam trobar aparcant i, entrant a la cala, estava buida. Tota la cala per nosaltres!




A aquesta passejada van venir menys gossos que l'altre cop. Van ser set gossos en total. Però a mesura que avançava el matí venia gent amb el seu gos i s'unien al grup, ja que els seus jugaven amb els nostres només arribar.




Jo vaig portar a l'Hayko, el cadell que cuido sovint desde ja fa un parell de mesos. Era el segon cop que anava a la platja i mai el solto però, aquest cop, ho vaig fer. Al veure que volia jugar amb els altres i coneixent a l'Hayko, vaig creure que no faria cap intent de fugida. I no ho va fer. Ho va passar realment bé jugant, fent carreres, banyant-se... Tres hores seguides sense parar!




Lur i Simone, de Rubén i Danae, ja coneixen la cala. Havien estat abans i només arribar van anar directes a l'aigua, ben contents. Els encanta córrer i jugar per allà. Simone fa que Lur la persegueixi i Lur s'emprenya perquè, és clar, agafar a una galga és complicat si ella no vol...




Oliveta, amb Núria i Álex, tenia la seva zona per "iaios", amb un parasol i la seva tovallola. Ja s'havia parlat d'aquesta zona i així podrien jugar una miqueta i descansar a la ombra. Una gran idea de la Núria!

Oliveta es va banyar per primer cop, amb la Núria. Va ser molt maco!




Charlie i Lupo, de la Neus, també van disfrutar com bojos. Charlie, més gran, jugava i descansava a la zona de la ombra, amb la seva família, i Lupo corria d'una banda a l'altra, perseguint altres gossos i bordant, excitat per tot el que passava! 






Més tard es va incorporera la Taca, la gossa de l'Agnès, al grup. No li va costar gens unir-se als altres, que ja portaven una estona jugant!




Sembla mentida com pots disfrutar només de veure com disfruten els gossos. Els veiem córrer d'una banda a l'altra, sense parar, contents, i tots teniem el somriure a la cara.






Al llarg de la setmana patiem per si faria mal temps. Pensava que hauriem de cancelar la Passejada i traslladar-la a un altre dia però, al final, vam poder disfrutar d'un fantàstic dia tots junts.




Si els propietaris són responsables i els seus gossos sociables, com va ser el cas tant amb els nostres com amb la resta de gossos que apareixien a la cala, es pot disfrutar d'un gran dia de platja. No tenim la oportunitat de gaudir de massa platjes on acceptin gossos i és una llàstima.




Quan tens un gos t'agrada anar a prendre el sol i que ell vagi amb tu i disfruti de l'espai. Sobretot quan viuen a la ciutat on hi ha tants pocs llocs on puguis soltar el teu amic perquè corri i jugui lliurement. Quan estàvem allà i els veia jugar així no deixava de pensar i lamentar la falta d'espais així. Perquè els gossos disfruten, però és que els propietaris també.




Tot i pensar això, les persones han de ser conscients que, si ens ofereixen un espai com aquest, l'hem de cuidar i mantenir en bon estat. Nosaltres portàvem bosses per recollir el que fessin, pendents de no deixar res que no haguéssim trobat a l'arribada.




També vam portar aigua, tot i que alguns intentaven beure l'aigua del mar... Lur és un expert. Després la treu tota però ell, tossut, beu cada cop que va. Hayko ho va intentar, però no li agradava gaire. El vaig portar que veiés on era l'aigua bona i de tant en tant s'estirava davant el pot i mirava al voltant, segurament pensant a per quin gos aniria quan acabés.




Allà vam conèixer a la Xula, una Pit Bull maquíssima i juganera, a la que Hayko no deixava en pau. Marxava amb ella i la seva companya a jugar cada dos per tres i em feia anar darrera. Vaig perseguir a l'Hayko tot el dia. No marxava, no, però més valia estar segura!




Una altra passejada que va anar bé, a la que vam disfrutar tots, gossos i persones, i que ens va unir una mica més.



Podreu veure més fotografies, si voleu, al meu facebook. Però el que us recomano és que us apunteu a la próxima passejada que fem. Ho fareu, oi?

5 comentaris :

  1. Respostes
    1. La verdad es que lo pasamos todos muy bien y los perros ni te cuento!

      Esa es la idea, quedar todos e irnos de excursión a sitios donde poder soltarles y que disfruten como merecen. Y lo vamos consiguiendo! :D

      Elimina
  2. Encara no l'havia vist aquest post i m'ha agradat molt trobar-lo ara pq és com si tornés a reviure aquell dia, ho descrius com si d'un conte es tractés k hi entres i tot es fa "real". M'encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, gràcies!! Ho vam passar molt bé, aquell dia. I aquest estiu hem de repetir!! ;)

      Elimina