Open top menu




A l'any 2005 es va crear una emisora de ràdio online dirigida a gats i gossos que havien de passar moltes hores sols, a Estats Units, tenint una gran acollida per part de la població.

DogCatRadio.com, a Los Angeles, amb una programació musical dirigida a les mascotes que creuen més adequada, afegint consells com no mossegar al carter o no rossegar el que no deuen.




El creador, Adrián Martínez, director d'un segell discogràfic independent, diu que se li va ocòrrer la idea quan el seu gat, un dia, estava molt intranquil i es va relaxar amb música.

Aquesta emisora fa una hora diària en castellà, per l'alt número d'hispanoparlants i completen la programació amb entrevistes a propietaris i notícies relacionades amb el món animal.

A Estats Units també trobem la emisora Lucky Dog Radio, i allà veureu un llistat de cançons dirigides als nostres amics, de cada programa que s'ha emès.

Al 2009, un empresari de Bangkok va pensar el mateix, dirigit a gossos, i va crear Dog Radio Thailand.  Anupan Boonchuen va observar que quan venien gossos a la seva escola de perruqueria canina es posaven més contents quan escoltaven música així que una cosa el va portar a l'altre... i programa creat!




Posen música pop thailandesa, tot i que Anupan volia afegir (no sé si finalment ho va fer) un DJ que, a més, parlés amb els gossos.

Quan la gent diu que a internet pots trobar de tot, no exagera. I, tot i que sembla una idea que no aniria mai bé, aquestes emisores van triomfar des del primer dia. Crec que aquí no durarien ni dos dies, també ho he de dir, però com a idea no és gens dolenta. Quanta gent he sentit dir que deixa la tele fluixeta o la ràdio perquè el gat, o sobretot el gos, escolti soroll de fons i estigui més tranquil? Doncs aquí teniu vàries opcions.


Fins i tot, si voleu, trobareu CD's dirigits a gossos, amb seleccions musicals especials per a ells. Si és que... a internet hi ha de tot!





0 comentarios