Open top menu


La Duna és una mescla de Golden Retriever i Llaurador de Gelida a la que encara no coneixia fins que em van trucar per cuidar-la un cap de setmana. Des de llavors ja ha vingut un parell de vegades i espero que siguin moltes més!




És carinyosa, bona i sociable amb gossos i persones. Juganera sense fi i realment encantadora.

La pots portar deslligada, així que a les passejades gaudeix moltíssim i tot i que és una mica esbalotada i arrenca a còrrer sense mirar massa enrera, només cal que la cridis per fer-la girar.


A casa ha pogut conviure amb la Vodka i la Hiska, el Blake i amb el Bruce, amb qui es portava molt i molt bé. Ja veieu com és de sociable!


Li encanta prendre el sol i passaria el dia al balcó, sempre que no hi hagi cap altre pelut per jugar amb ella.

Amb el que dic sembla que sigui una mica boja jugant i presentant-se als altres gossos però res més allunyat de la realitat. Sí que s'apropa, contenta, però manté distància prudencial, fent saltets al voltant del gos. I a la vegada és una mica poruga si la grunyen o sent un soroll fort. També he de dir que si passa això o la ignoren, no s'aproparà a la primera, però ho farà... i se'ls guanyarà!




Només li cal una paraula carinyosa per estirar-se panxa amunt esperant que li gratis, movent la cua. I ja sabeu com em costa resistir qualsevol mostra de carinyo... Si acabo a terra pel poble depenent el gos que em trobi!


Amb tanta energia no era d'estranyar que dormís moltíssim quan estigués a casa... És tota una dormilega i la veritat és que no hi ha gossa durant hores, sempre que la passejada hagi estat com ha de ser, és clar. I si mentre dorm la vas acaronant, llavors ja sí que ho té tot!



0 comentarios