Open top menu


Fa uns dies que l'actor Robin Williams, per tots conegut per pel·lícules com "Good Morning, Vietnam", "Jumanji", "Despertares" o "El Club de los Poetas Muertos" ens va deixar. Va decidir marxar deixant-nos el seu record.



Avui he decidit parlar d'ell, en un humil homenatge, afegint-lo a l'apartat de Famosos i els seus Gossos, com gran amant dels animals que sempre va ser.

L'any 2010, el Robin Williams, va adoptar al seu carlí Leonard d'un centre, Curly Tail Rescue, que es dedica a rescatar aquesta raça de criaders il·legals o que han estat abandonats.


El portava amb ell als rodatges que podia, com al de The Crazy Ones.


I quan havia de marxar i no el podia portar amb ell, l'enyorava. Així ho demostrava un dels seus tuits mentre feia un viatge: "Aquest és el meu company, Leonard. El trobo  faltar quan estic de viatge".


L'actor es va prestar per fer-se unes fotografies amb el Leonard per a un calendari de l'Associació d'on va ser adoptat, on tots els beneficis són per poder continuar amb aquesta gran feina.

Des d'aquí, tot el meu respecte per aquest actor que ens va fer riure i plorar durant més de 30 anys a la gran pantalla. Crec que cap de nosaltres l'oblidarem, sigui com sigui.




0 comentarios