Open top menu


Hi ha fotografies per facebook, twitter... on podem veure a una gossa, que guia a la seva companya invident, les dues de raça Gran Danés. Una imatge preciosa, que ens remou per dins, i que no deixa d'emocionar-nos.

Aquesta és la seva història.




Lily va tenir un accident i la seva enfermetat li va fer perdre els ulls. Va ser atropellada quan tenia 6 mesos i l'accident li va danyar per sempre els seus globus oculars. Va ser llavors quan va aprèixer la seva companya Maddison i es va convertir en la seva guia, allà on anessin. Són inseparables. Quan caminen, una toca a l'altre per guiar, per evitar perills, i així Lily camina i juga amb la mateixa seguretat, com si tingués la vista, de la seva amiga.




La pitjor notícia de tot això és que els propietaris van anunciar que no podien continuar fent-se càrrec d'elles i busquen adoptants desde juliol, a Dogs Trust Shrewsbury. S'han d'adoptar juntes, evidentment, ja que són un pack inseparable. Lily té 6 anys i Maddison, 7.

Lily ha desenvolupat altres sentits per saber quan Maddison està a prop i es comuniquen amb uns lladrucs que, segons la seva cuidadora actual, a la Protectora d'Anglaterra, són diferents als habituals.




És una història realment conmovedora i que a tots els amants dels animals (i segurament als que no ho són tant també) ens emociona i fa saltar la llagrimeta. Però, tot i així, continuen buscant un adoptant que se'ls emporti a casa. Una casa àmplia que pugui cuidar d'aquesta meravellosa parella. Tinc l'esperança que algú ho faci un dia i acabin els seus dies com mereixen.




Aquest cas ha sortit als mitjans de comunicació després que els propietaris decidissin que no podien continuar cuidant de Lily i Maddison. Però hi ha moltíssims casos a diari de gossos que pateixen barbaritats, que es queden sols, al carrer, que són maltractats, que són herois, i ningú coneix. Aquesta història et demostra que els animals tenen sentiments, que s'ajuden entre ells, que saben estimar.

1 comentari :

  1. yo las adoptaria pero esque no tengo dinero ni una casa grande vivo en un pisso

    ResponElimina